Brändiuudistus ja wimmalab.org

Pengwin Media vastasi WIMMA Labin brändiuudistuksesta ja wimmalab.org-sivuston kehittämisestä Next.js:llä. Tiimiläiset toimivat yhteistyössä muiden virtuaaliyritysten kanssa tarjoten frontend-koodausapua, testausta sekä UI/UX-suunnittelua. Lisäksi Pengwin Media päivitti WIMMA Labin sosiaalisen median kanavia.

Tiimi

  • Annukka Rajala
  • Roope Huttunen
  • Eliel Taskinen
  • Sari Kumpulainen
  • Tatu Seppänen
  • Janna Niemi

Stack

  • Next.js
  • SCSS
  • Figma
  • Illustrator

Tiimiesittely

Pengwin Median kokoonpanosta löytyy monipuolista frontend-osaamista: UI/UX-suunnittelijoita, koodareita sekä graafisia suunnittelijoita. Lisäksi tiimistä löytyy kiinnostusta testausautomaatioon ja tietoturvaan.

Tiimin jäsenet

Annukka Rajala

Team Leader, Junior Web Developer

Olen 22-vuotias kolmannen vuoden mediatekniikan opiskelija Hankasalmelta. Tavoitteenani on erikoistua frontend-kehittäjäksi, joka selviää myös UI/UX-suunnittelun haasteista. Eniten innostun projekteista, joissa pääsen osallistumaan sekä visuaaliseen suunnitteluun että koodaamiseen. Vapaa-ajalla todennäköisesti työstän omia projekteja, mutta uppoudun mielelläni myös ruoan­laittoon, liikuntaan tai viher­kasvien hoitoon.

LinkedIn

Roope Huttunen

Junior Developer

Olen Äänekoskelta kotoisin, nyt Jyväskylässä asuskeleva 22-vuotias toisen vuoden ohjelmistotekniikan JAMKissa. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta teknologiasta, varsinkin ohjelmoinnista. Ohjelmoinnin puolella minulla on kokemusta C#-kielellä ohjelmoinnista. Vapaa-ajalla pelaan video- ja lautapelejä ystävieni kanssa.

LinkedIn

Eliel Taskinen

Junior Web Developer

Olen Eliel Jyväskylästä. Opiskelen ensimmäistä vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa JAMKilla. Minua kiinnostaa koodaaminen, tietoverkot ja tietoturvallisuus modernissa maailmassa. Minulla on kokemusta Pythonista, Reactista ja Linuxin käytöstä. Vapaa-ajallani soitan kitaraa, koodaan pieniä projekteja ja pelaan kavereiden kanssa roolipelejä.

LinkedIn

Sari Kumpulainen

Junior Web Developer

Opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikkaa, erikoistumisena on ohjelmistotekniikka. Opinnot alkavat kohta olla loppusuoralla, jäljellä enää joitakin yksittäisiä kursseja sekä osa työharjoittelusta ja opinnäytetyö. Alalla erityisesti kiinnostaa käyttöliittymien koodaus ja suunnittelu sekä testaus ja siihen liittyvät asiat. Vapaa-ajalla tykkään lukea, pelailla, ulkoilla sekä tehdä käsitöitä.

LinkedIn

Tatu Seppänen

Junior Web Developer

Olen Tatu Seppänen, opiskelen kyberturvallisuutta JAMK:issa. Koodailla tykkään Pythonilla ja varsinkin tietoturvatestaus ja ”valkohattu-hakkeri”-jutut kiinnostavat erityisesti. Olen innokas oppimaan uusia asioita ja laajentamaan osaamista uusille alueille. Pidän tiimityöskentelystä ja tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Vapaa-aikaani tykkään viettää pyörällä ajaen tai kalasten.

LinkedIn

Janna Niemi

Junior Web Developer

Suunnittelen mielelläni ulkoasuja, mutta koodaaminen ja ohjelmointi ovat myös lähellä sydäntäni. Frontend-kehitys on luonnollisesti kaikista mielekkäintä puuhaa, koska visuaalisuus ja koodi yhdistyvät siinä kivasti. Backend-kehityksen puolelta parhaiten hallussani on Python ja tietokannat, ja opiskelun aikana C# tulee entistä tutummaksi. Kiinnostusta olisi myös oppia RUST-kieli. WIMMA Labissa olen oppimassa projektityöskentelyä ja toivon siitä olevan hyötyä myös työmarkkinoilla. Vapaa-ajalla harrastan kaikenlaista liikuntaa, erityisesti maastopyöräilyä ja juoksemista, vaikkakin arki ja vapaa-aika rullaa tiiviisti kahden alle kouluikäisen vanhempana.

LinkedIn

Seuraa meitä Twitterissä