Future Factory Marketplace

Overflow suunnitteli ja toteutti JAMKin Future Factory -kurssia varten palvelun, jossa opiskelijat voivat helposti selailla yritysten toimeksiantoja, valita omien kriteeriensä perusteella mielenkiintoisimman projektin ja muodostaa monialaisen projektiryhmän.

Tiimi

  • Reetta Laitinen
  • Joel Aalto
  • Samu Vesiluoma
  • Mikko Fredrikson
  • Jesse Rissanen
  • Lassi Viitakoski

Stack

  • React
  • ASP.NET Core
  • PostgreSQL
  • Cypress

Tiimiesittely

Overflow on WIMMA Labissa toimiva virtuaaliyritys, jonka kokoonpanosta löytyy kyberturvallisuus­osaajia sekä ohjelmisto­kehittäjiä.

Kesällä 2021 Overflow vastaa FF Marketplace -tiiminrakennuspalvelun toteuttamisesta Future Factory -kurssia varten. Tiimin tavoitteena on kesän aikana suunnitella ja toteuttaa palvelu, jossa opiskelijat voivat helposti selailla yritysten toimeksiantoja ja valita omien kriteeriensä perusteella mielenkiintoisimman projektin. Overflow toimii palvelun kehityksessä DevSecOps-hengen mukaisesti ja pyrkii integroimaan automatisoituja turvallisuusratkaisuja kehityksen eri vaiheisiin.

Tiimin jäsenet

Reetta Laitinen

Team Leader

Olen Reetta Laitinen, 23-vuotias 3. vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Jyväskylästä. Olen alunperin kotoisin Siilinjärveltä. Itseäni kiinnostaa uusien asioiden oppiminen sekä olemassa olevien taitojeni parantaminen. Opinnoissani suuntaudun kyberturvallisuuteen, joka aiheena kiinnostaa itseäni, ja olenkin saanut kurssien kautta siihen osaamista ja kokemusta. Lisäksi minua kiinnostaisi myös oppia lisää front-end -ohjelmoinnista.

Vapaa-aikani kuluu kissojeni Simban ja Lunan touhuja seuratessa, sekä erilaisten elokuvien ja tv-sarjojen katseluun. Muun muassa Studio Ghiblin eloukuvat ovat hyvin lähellä sydäntäni.

LinkedIn

Joel Aalto

Technical Leader

Hei! Olen Joel Aalto, 25-vuotias opiskelija alun perin Lappeenrannasta. Ohjelmistotekniikan opintoja on nyt 3 vuotta takana ja siihen on kuulunut mm. vaihto Saksassa ja nyt WIMMA Lab. Minua erityisesti kiinnostaa full stack -kehitys ja haluaisin kehittyä sitä kohti urallani.

Alan työelämästä minulla ei ole vielä kokemusta, mutta koulussa projekteista ja vapaa-ajalla on tullut kiinnostus ja kokemuksia mm. REST-api -kehityksestä (ASP.NET Core, NodeJS), tietokannoista (pääasiassa relaatiotietokannoista kuten MySQL, PostgreSQL mutta myös NoSQL on jokseenkin tuttu), Docker, pilvipalvelut (AWS, CSC), mobiilikehitys (Android/Kotlin, React Native) ja frontin puolella JS+HTML+CSS sekä vähän React. Vapaa-ajalla tykkään kuunnella musiikkia ja käydä keikoilla, jongleerata, seurata urheilua ja oppia uusia taitoja.

LinkedIn

Samu Vesiluoma

Junior Software Developer

Full stack -henkinen ohjelmistotekniikan opiskelija Seinäjoelta. Ohjelmointi ja DevOps -roolit ovat tulleet minulle jo tutuiksi koulussa opiskelun aikana. Vapaa-ajalla tykkään vaeltaa, urheilla, koodata ja kokeilla uusia teknologioita.

LinkedIn

Mikko Fredrikson

Test Automation Engineer

Olen Mikko Fredrikson. Alunperin Kirkkonummelta, nykyään Jyväskyläläinen. Jos saisin päättää, niin tekisin erilaisia simulaatio-ohjelmia työkseni. Vapaa ajalla pelailen pelejä ja huvin vuoksi luon skriptejä tai plugineja, jotka automatisoivat tai helpottavat elementtejä pelissä.

LinkedIn

Jesse Rissanen

Cyber Security Specialist

Olen syksyllä 2021 viimeisen opiskeluvuoteni aloittava kyberturvallisuuden opiskelija. Minulla on monipuolinen tausta turvallisuusalan tehtävistä, jonka päälle on hyvä rakentaa kyberturvallisuusosaamista. Vapaa-ajallani harrastan mm. kuntosaliharjoittelua, dokumenttiohjelmien katselua ja tietokonepelaamista.

LinkedIn

Lassi Viitakoski

Junior Web Developer

Olen 23-vuotias syksyllä kolmatta vuotta aloittava ohjelmistotekniikan opiskelija. Kotoisin olen Mikkelistä. Tutuimpia teknologioita tällä hetkellä ovat NodeJS, C# ja React. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa web-ohjelmoijana kehittyminen, niin palvelinpuolella kuin myös selainpuolella. Vapaa-ajalla tulee harrastettua lukemista, tietokoneella pelailua sekä lenkkeilyä.

LinkedIn

Seuraa meitä Twitterissä